SAĞLIK HİZMETLERİ

Sağlık sorunları ile ilgili durumlarda öğrenciler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Sağlık Merkezinden veya bu merkezin yönlendirmesi sonucu Gazi Üniversitesi Hastanesinden yararlanabilmektedir.

KÜLTÜREL ve SOSYAL FAALİYETLER

Öğrenciler, Fakültemiz bünyesinde ;

• Endüstriyel Teknoloji Araştırma Topluluğu

• İşletme Araştırma Topluluğu

• Bilgisayar Eğitim Araştırma Topluluğu

• Aile Bilimleri Araştırma Topluluğu

• Havacılık Kulübü

• Eşli Danslar Kulübü

• Kültür ve Sanat Topluluğu

• Spor Topluluğu

• Şiir Kulübü

• ESEF Web Topluluğu

çalışmalarına ve Futbol, Voleybol, Basketbol, Masatenisi gibi spor dallarında düzenlenmekte olan çeşitli faaliyetlere katılabilmektedir. Ayrıca Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren ;

• Tiyatro Kulübü

• Masa Tenisi Kulübü

• Türk Halk Müziği Topluluğu

• Türk Müziği Topluluğu

• Gazi Acil Yardim Ekibi

• Doğa ve Dağcılık Kolu

toplulukları ile, bos zamanlarını değerlendirmeyi, dinlenme ve eğlenme alışkanlıkları kazanmayı, güzel sanatlarla ilgili faaliyetleri izlemeyi hedefleyen sosyal etkinliklerde yer alabilmektedirler.

BESLENME

Öğrenciler fakültemiz bünyesindeki yemekhaneden faydalanmak suretiyle yemek ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Yemekler, akademik ve idari personel ile öğrenciler için ayni mutfakça hazırlanmaktadır.

KÜTÜPHANE HİZMETLERİ

Kütüphane hizmetleri Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi tarafından verilmektedir. Üniversitemize yeni başlayan öğrencilere kütüphane hizmetlerini ve bilgi kaynaklarını tanıtmak amacıyla her eğitim yılı basında oryantasyon programları düzenlenmektedir.

Merkez Kütüphane Internet adresi https://www.lib.gazi.edu.tr seklindedir.

Fakülte Öğrenci Temsilcisi